Les verandes de Tancaments metàl·lics Pirinencs proporcionen més espai habitable i obren la seva llar a l’exterior

Verandes plenes de llum
Acollidores, lluminoses i molt atractives: així són les nostres verandes
Les verandes de Tancaments metàl·lics Pirinencs proporcionen més espai habitable i obren la seva llar a l’exterior. Amb moderns sistemes de ventilació, d’ombrejat i d’obertures, creen un ambient natural i agradable, alhora que contribueixen a millorar el valor i l’atractiu de tota la casa.

Les nostres cuidades solucions adaptades al seu habitatge i a mida, ofereixen el millor aïllament tèrmic, una molt bona protecció acústica i funcionalitat a llarg termini.

Gaudeixi de les nostres verandes i estalviï energia al mateix temps. Els nostres tancaments de terrasses o verandes estan adaptats a la climatologia d’Andorra. En aquest habitatge els cristalls són laminats amb una càmera de 24 mil·límetres, el que permet caminar tranquil·lament per sobre dels vidres.

Verandes plenes de llum Acollidores, lluminoses i molt atractives: així són les nostres verandes Les verandes de Tancaments metàl·lics Pirinencs proporcionen més espai habitable i obren la seva llar a l’exterior. Amb moderns sistemes de ventilació, d’ombrejat i d’obertures, creen un ambient natural i agradable, alhora que contribueixen a millorar el valor i l’atractiu de tota la casa.  Les nostres cuidades solucions adaptades al seu habitatge i a mida, ofereixen el millor aïllament tèrmic, una molt bona protecció acústica i funcionalitat a llarg termini.  Gaudeixi de les nostres verandes i estalviï energia al mateix temps. Els nostres tancaments de terrasses o verandes estan adaptats a la climatologia d’Andorra. En aquest habitatge els cristalls són laminats amb una càmera de 24 mil·límetres, el que permet caminar tranquil·lament per sobre dels vidres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *